Konferenciák a Gazdaságtudományi Karon 2010-ben

A KKV-k innovációs és együttműködési képességének, valamint fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata a magyar-román határmenti térségben

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar (SZTE GTK), a Fiatal Kutató Közgazdászok Egyesülete (FIKUK) és az Universitatea de Vest Din Timisoara (UVT) 2010. november 5-én tartotta a A KKV-k innovációs és együttműködési képességének, valamint fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata a magyar-román határmenti térségben című, HURO 0801/087 azonosító számú projektjének zárókonferenciáját.

Regionális innovációs képesség, versenyképesség és fenntarthatóság

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete és az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága az NKTH Baross Gábor Innovációs Elemezések program keretén belül konferenciát szervezett 2010. október 19-20-án Regionális innovációs képesség, versenyképesség és fenntarthatóság címmel.

Innovációs képesség, versenyképesség és jólét

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete szervezésében az NKTH Baross Gábor Innovációs Elemzések Program keretében került megrendezésre az Innovációs képesség, versenyképesség és jólét című kerekasztal megbeszélés.

Nemzedékek találkozása

„Nemzedékek Találkozása
I. Regionális Tudományi Posztdoktori konferencia

Események

Rendezvénynaptár *