Pedagógusoknak

Ecocamp

Az EcoCamp programját arra találtuk ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban a középiskolás diákok ismereteket szerezhessenek a pénzügyekről és a gazdaságról, ráadásul megtudhatják, hogy mi foglalkoztatja a közgazdászokat, merre tartanak most a kutatások. Mindemellett egy igazi csapatépítő tréningen vehetnek részt, ahol önmaguk megismerése mellett sok érdekes ember barátságát is elnyerhetik és megtudhatják, hogyan is épül fel egy tréning.

Pénzügyi nap

A pénzügyi nap célja, hogy játékos ismeretátadással segítse a pénzügyi ismeretek fejlesztését. A középiskolások részvételével rendezett kiscsoportos tréningek fókuszában a pénzügyi önismeret, a pénzügyi információk megszerzése, az adózási alapismeretek és a statisztikai adatok értelmezése áll.

Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

A Gazdaságtudományi Kar középiskolások számára hirdet tanulmányi versenyeket pénzügyi, marketing, gazdaságpszichológiai és statisztikai témákban.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események