Stars of the GTK

Versenyleírás

A verseny célja:

2016 tavaszán a Gazdaságtudományi Kar Stars of the GTK címen tehetségkutató versenyt hirdet a kar hallgatói számára. A verseny célja, hogy a GTK tehetséges hallgatói számára lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra, tehetségük kibontakoztatására a legkülönbözőbb művészeti ágakban. A verseny szervezői bíznak benne, hogy a Stars of the GTK verseny kapcsán a kar hazai és külföldi hallgatóinak színes egyénisége, az egyetemi képzésben elsajátítható ismereteken messze túlmutató, elismerésre méltó tehetsége és jártassága a kar közössége számára ismertté válik.

A verseny szervezője a Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatala.

A versenyre nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

  • képzőművészet (pl.: festészet, fényképészet, szobrászat stb),
  • előadó-művészet (pl.: zene, ének, színészet, tánc stb.),
  • és más kivételes képességek…

A verseny résztvevői:

A Stars of the GTK versenyre nevezhet a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar minden jelenlegi hallgatója. Csapatok nevezése esetén feltétel, hogy a csapat legalább egy tagja a kar jelenlegi hallgatója legyen.

Nevezés:

A Stars of the GTK versenyre nevezni a www.eco.u-szeged.hu/stars oldalon található adatlap kitöltésével és a nyilatkozatok elfogadásával 2016. április 17-én éjfélig lehet.

A verseny értékelése:

A Stars of the GTK versenyen résztvevők produkcióját, illetve alkotásait a kar oktatóiból álló zsűri értékeli. A zsűri által meghatározott sorrenden és helyezéseken kívül közönségdíj kiosztására is sor kerül.

Képzőművészet:
a versenyre nevezett képzőművészeti alkotásokból a GTK főépületében kiállítás nyílik. A kiállításról készült felvételek a GTK hivatalos FB oldalán is megtekinthetőek lesznek. A közönség a képzőművészeti alkotásokra a GTK hivatalos FB oldalán szavazhat.
Előadó-művészet:
a nevező hallgatók a 2016. április 28-án rendezendő élő showban mutatkozhatnak be. A közönség az élő showban bemutatott produkciókra a helyszínen szavazhat.

A képzőművészek és előadó-művészek díjazására, a zsűri díjai és a közönségdíjak kiosztására az élő show után, 2016. április 28-án kerül sor.

Adatvédelem:

A versenyre nevező hallgatók személyes adatait a bíráló bizottság tagjai, illetve a pályázat adminisztrációját végző személyek kezelhetik. A támogatás elnyerése esetén a versenyre nevező hallgatók személyes adatait (név, szak) az SZTE GTK és a díjakat felajánló partnere kommunikációja során felhasználható, a versenyre nevező hallgatókról és pályázati munkáikról, produkcióikról képmás és/vagy hangfelvétel készülhet, és azt az SZTE GTK, valamint a díjat felajánló partnere kommunikációja során nyilvánosságra hozhatja.

A pályázati felhívásra beküldött pályamunkákat, és az élő show-ban bemutatott produkciókról készült képmásokat, felvételeket az SZTE GTK a későbbiekben felhasználja.

A pályázatot, illetve a pályázatot érintő támogatást érintően szükség esetén a versenyre nevező hallgatók a média rendelkezésére állnak, és a pályázatot, illetve a támogatást érintő média megkeresések kapcsán előzetesen egyeztetnek az SZTE GTK kapcsolattartásra kijelölt képviselőjével.

A pályázat értékelésével szemben jogorvoslatnak helye nincs, hiánypótlásra a pályázatok beérkezésére előírt határidő lejárta után lehetőség nincs. A pályázat kiírója a visszavonás jogát kifejezetten fenntartja.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események