„Én is GTK-s leszek” – Játékos verseny a gazdasági pálya iránt érdeklődőknek

Közgazdász leszel? Érdekel a marketing, a statisztika, a HR és a pénzügyek? Többet szeretnél tudni a gazdasági képzésről? Akkor december 8-án, az SZTE GTK Nyílt napján a helyed!

Az információk összegyűjtése mellett részt vehetsz egy több állomásos vetélkedőn, ahol megismerkedhetsz a GTK oktatóival, dolgozóival, statisztikai totón mérheted a műveltséged, és megtanulhatod a pénzügyi tervezés fortélyait is.

Nevezés 2014. december 8-án a GTK Nyílt napján (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)

Szeretettel várunk minden érdeklődő középiskolást, aki szívesen gyarapítja tudását a GTK izgalmas és érdekes versenyén! A győztest a megszerezett tudás mellett meglepetés ajándék is várja!

A verseny megvalósulását a TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035 azonosító számú, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen" projekt tette lehetővé.
Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudomány Kar
Széchenyi 2020

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események