Ecocamp  --  2018  --  Főoldal

EcoCamp

Az előző évek sikerein és az egyre nagyobb érdeklődésen felbuzdulva idén is megrendezzük az immár 7. EcoCamp tehetséggondozó tábort 9-12. évfolyamos középiskolások számára 2018. július 23 és 27 között.

EcoCamp 2018 logó
Ha középiskolásként szeretnél többet megtudni a gazdasági és pénzügyi világról, ráadásul szívesen fejlesztenéd kommunikációs és prezentációs készséged, illetve szívesen töltenél egy hetet jó társaságban egy egyetemen, akkor az EcoCampet nem szabad kihagynod!

Ahogy az előző években is, a táborban való részvétel ingyenes, mely tartalmazza az étkezés, a szállás, illetve a programok költségeit. Ugyanakkor a programokon való részvétel a termek befogadókapacitása miatt korlátozott, így érdemes időben jelentkezni. Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat az alábbi link tartalmazza:
http://www.eco.u-szeged.hu/ecocamp/2018/jelentkezes

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események