Bezár

Klubestek

SZTE Marketing Klub Klubest - Zöld marketing a felsőoktatásban - Zöld Egyetem projekt: eredmények,lehetőségek és korlátok – SZTE Marketing Klubest - 2017. október 11

SZTE Marketing Klub Klubest - Zöld marketing a felsőoktatásban - Zöld Egyetem projekt: eredmények,lehetőségek és korlátok – SZTE Marketing Klubest - 2017. október 11

2017. november 08.
2 perc

Az SZTE Marketing Klub soron következő klubestjén egy kifejezetten divatos témával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Meghívott előadónk, Gyarmati László, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ intézmény igazgatója a zöld marketing témában készített projekt tapasztalatait mutatja be a résztvevőknek.

A Szegedi Tudományegyetem kezdeti zöld törekvéseire jellemző volt, hogy egyéni kezdeményezések, motivációk mentén valósultak meg, amelyek sikereinek hatására egyre több egyetemi polgár, szervezet csatlakozott. A zöld kezdeményezések kiinduló pontja az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (SZTE TIK) igazgatósága volt és a központ tekinthető a zöld törekvések „zászlóshajójának” a mai napig. A TIK az egyetem „szíveként” immáron több mint 12 éve ötvözi a konferencia, oktatási, szolgáltatási, tanulási és találkozási tér funkcióit a napi 3000-3500 fő látogató számára, így kiváló helyszíne a társadalmi felelősségvállalás követendő példáinak bemutatására. Ezt az attitűdöt egyre szélesebb körben veszi át az egész egyetemi infrastruktúra és kommunikáció, így a zöld törekvések egyre szélesebb körben jutnak el a célcsoporthoz. De ki(k) a célcsoport? És egyáltalán mi az üzenet? És milyen eszközökkel kommunikálunk? Előadásomban ezeket a kérdéseket vetem fel, és próbálok meg minél több választ megfogalmazni veletek.

Gyarmati László, intézmény igazgató

Gyarmai László„Amikor először megpillantottam a József Attila Tanulmányi és Információs Központot a középiskolások számára szervezett egyetemi nyílnapon, több ezer leendő egyetemi diáktársamhoz hasonlóan eldöntöttem: Itt kívánom tölteni egyetemista éveimet. Onnantól kezdve, hogy mestertanulmányaimmal párhuzamosan lehetőségem nyílt PR feladatokat ellátni a központ igazgatóságán, folyamatában ismertem meg a központ működéséhez, és működtetéséhez kapcsolódó célokat és kihívásokat. Miután megszereztem közgazdász végzettségemet az egyetem fenntarthatósági törekvéseiről írt szakdolgozatom megvédésével, teljes állású munkatársként folytattam feladataim ellátását a központ igazgatóságán, egészen vezetői megbízásom kézhezvételéig. A TIK igazgatásával három éve foglalkozom, mellette 4. féléve fogadok GKT-s hallgatókat az SZTE Alma Mater mentorprogram keretében és modern piacelmélet konzultációk keretében visszajáró vendége vagyok a karnak.”

Várunk szeretettel soron következő klubestünkön 2017. október 11-én 18 órakor új helyszínen: a CAMPUS-ban!

REGISZTRÁCIÓ

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek