Bezár

Klubestek

SZTE Marketing Klub Klubest - Marketinges lettem GTK-s diplomával - 2016. október 12

SZTE Marketing Klub Klubest - Marketinges lettem GTK-s diplomával - 2016. október 12

2016. november 14.
2 perc

Az SZTE Marketing Klub soron következő klubestjének célja a jelenlegi hallgatók számára bemutatni, hogy mi vár rájuk a munkaerő-piacra való kilépést követő 2-4 évben. Mindezt korábban Szegeden végzett marketing szakos hallgatók mutatják be, így a klubest témája:„Marketinges lettem GTK-s diplomával!”.

A klubest meghívott vendégei:

Tulkán Tímea, Karunk volt marketing mesterszakos hallgatója, jelenleg Trader Marketing Specialist a METRO Kereskedelmi Kft.-nél.

Tulkán Tímea„2013-ban végeztem az SZTE-GTK-n. Alapképzésen kereskedelem és marketing szakos voltam, majd a marketing mesterképzést választottam. Még a mesterképzés ideje alatt jelentkeztem a METRO-hoz marketing gyakornoknak, így a mesterképzés utolsó évében az egyetemi teendőim (még hátralevő kreditek megszerzése, szakdolgozat írás) mellett gyakornokoskodtam is. A sikeres államvizsga után teljes munkaidős állást kaptam a METRO-nál, ahol azóta még egy szintet sikerült feljebb lépnem. A többit személyesen ;)”

Szügyi Tamás, Karunk volt marketing mesterszakos hallgatója, jelenleg MDO Activation Specialist a Nestlé Hungária Kft. Purina Állateledel Üzletágánál

Szügyi Tamás„Mindennapi feladataim oroszlánrészét az állateledel kategória fejlesztése, eladáshelyi aktiváció és promóciók tervezése/kivitelezése, valamint POS anyagok fejlesztése és gyártatása teszi ki. Természetesen ezekhez szervesen kapcsolódik a hozzám tartozó partnereknél megvalósuló tailor made promóciók hatékonyságának mérése és riportálása. Előadásom során szeretném röviden bemutatni, hogy tanulmányaim és korábbi tapasztalataim, miként járulnak hozzá feladataim hatékony elvégzéséhez, és hogy milyen fejlődési lehetőségeket látok a területen.”

A klubest során lehetőségetek nyílik arra, hogy sikeresen végzett hallgatókkal találkozzatok, akik jelenleg nemzetközileg meghatározó vállalkozásoknál dolgoznak marketing területen. Mind Tímea, mind pedig Tamás több éves tapasztalattal rendelkezik az adott területen, így elsőkézből tudhatjátok meg, hogy milyen kihívások várnak Rátok a diplomázást követő első években, valamint hasznos tapasztalatokat osztanak meg Veletek arra vonatkozóan, hogy miként érdemes a tanulmányaitokat és a karriercéljaitokat összeegyeztetni.

A klubest időpontja:
2016. október 12. 18 óra
A klubest helyszíne:
SZTE Gazdaságtudományi Kar, KO Aula (Szeged, Kálvária sgt. 1.)

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek