„Irány az egyetem!” – tréning oktatóknak és mentoroknak

2013 őszén 30 órás képzés indult a GTK oktatóinak és mentorainak.

SAM_0057

A nagy érdeklődéssel fogadott kezdeményezésnek köszönhetően a GTK oktatói és a mentorprogramban résztvevő hallgatók interaktív előadásokon, tréningeken és beszélgetéseken vehetnek részt. A fiatal generáció szokásainak megismerése mellett konfliktuskezelési technikákat, oktatás-módszertani trükköket sajátíthatnak el, ráadásul tájékozódhatnak a tehetség-kiválasztás területén.

„Az volt az elsődleges célunk a tréning indításával, hogy a tehetséggondozásban résztvevő kollégák és a tehetségeket segítő mentor-hallgatók szakmai ismeretekkel gazdagodhassanak. Örömünkre szolgál, hogy a téma elismert szakértői fogadták el meghívásunkat, és osztják meg tapasztalataikat” – összegezte Kovács Péter, a program szervezője.

A program az NTP-TFP-MPA-12-004 „Irány az egyetem” projekt keretei között valósul meg, a Nemzeti Tehetségpont Program támogatásával.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események