Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

Az „Első 1 millióm” verseny – avagy ideje meggazdagodnod!

Azt mondják a gazdagsághoz csak az első egymilliót nehéz megszerezni, a többi már jön magától. A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán versenyt hirdetünk, melyben olyan ötletekre vagyunk kíváncsiak, melyekkel meg lehet szerezni az első egymilliódat!

„A legzöldebb város” verseny középiskolásoknak

Mindenki szeretne, modern fejlett, ugyanakkor zöld, környezetbarát környezetben élni. Jól hangzik, ugye? De te hogyan képzeled el a legzöldebb várost? Hogyan alakítanád ki? Ha van ötleted, elképzelésed, akkor itt az idő!

„Én is GTK-s leszek”

Közgazdász leszel? Érdekel a marketing, a statisztika, a HR és a pénzügyek? Többet szeretnél tudni a gazdasági képzésről?

International Statistical Literacy Project Nemzetközi Statisztikai Poszter Verseny

Az ISI Statisztikaoktatási szekciójának (IASE) szárnyai alatt futó International Statistical Literacy Project (ISLP) fő célja a statisztikai jártasságot, műveltséget elősegítő tevékenységek, kampányok indítása, támogatása, végrehajtása. Ennek keretében került meghirdetésre diákok számára egy statisztikai poszter készítő verseny, mely először a 2010-2011-es kiírásban Magyarországon is megrendezésre került.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

Események

Rendezvénynaptár *