Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Október

Ásd bele magad kedvenc témádba, és élj át nagy élményeket!

RD

A Regionalista Diákkör következő rendezvényére szeretettel várjuk a GTK minden kedves hallgatóját, amire a GTK KO Aulájában kerül sor, november 6-án 16 órakor.

2013. október 30.

Az est folyamán egy sikeres receptet mutatunk be arra vonatkozóan, hogy milyen pozitív hatásai és eredményei lehetnek annak, ha egy-egy hallgató úgy dönt, hogy elkezd komolyabban foglalkozni egy olyan témával, ami érdekli őt. Bemutatjuk, milyen jó kalandokat, sikereket és élményeket lehet átélni akkor, ha valaki egy tudományos vagy gyakorlati téma kidolgozásának útjára lép. Zuti Bence és Molnár Gabriella nemrégiben az Európai Regionális Tudományi Társaság németországi workshopjáta utazott 50%-os egyetemi támogatással, ahol életre szóló élményeket és tapasztalatokat szereztek.

Az est célja, hogy minden jelenlevő láthassa az egyetemi hallgatói létben rejlő kiemelkedő lehetőségeket, és azt, hogy e lehetőségek mindenki számára elérhetőek, ráadásul úgy, hogy az egyetem minden lehetséges segítséget és támogatást megad ahhoz, hogy bárki megvalósíthassa szakmai elképzeléseit.

Az est házigazdája Dr. Lukovics Miklós egyetemi docens, az SZTE Stratégiai és Fejlesztési Igazgatója lesz.