Lengyel Imre és Révész Balázs

Oktatói kitüntetések az SZTE Gazdaságtudományi Karon

Nagy öröm számunkra, hogy karunk két oktatója, Prof. Dr. Lengyel Imre és Dr. Révész Balázs kitüntetésben részesültek az idei OTDT ünnepségén.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) minden alkalommal az országos konferencia záróeseményeként ünnepi ülést tart. Ennek keretében a tudományos tevékenység legkiemelkedőbb oktatóit és diákjait díjazzák. A Karon folyó magas színvonalú TDK munka eredményeként Prof. Dr. Lengyel Imre Máriás Antal Emlékéremben, Dr. Révész Balázs pedig Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült.


Az OTDT 1997 óta adja át a Mestertanár Aranyérem kitüntetést azon oktatónak, kutatónak, aki az egyetemisták és főiskolások kötelező tananyag elsajátításán túlmutató tudományos diákköri, szakkollégiumi vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért témavezetőként és a tudományszervezés terén kiemelkedően eredményes munkát végez. A Máriás Antal Emlékérmet kétévenként, az országos konferenciák évében a nagy iskolateremtő szenior mesterek, köztük mindig egy közgazdász részére adományozza a tanács. Az emlékérem Máriás Antal, TDK vezető professzor tiszteletére lett alapítva.


A díjátadóra november 24-én került sor, Budapesten, az MTA székházában, amely megtekinthető online. Dr. Révész Balázs 2:57:42-nél, Prof. Dr. Lengyel Imre pedig 3:09:00-nál veszi át a díjat.Szívből gratulálunk a díjakhoz!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

Események

Rendezvénynaptár *