PénzSztár Verseny a GTK-n

A népszerű PénzSztár verseny dél-kárpát medencei selejtezőjének adott otthont a GTK főépülete 2017. október 26-án, csütörtökön délután.

A PénzSztár verseny megyei fordulóján öt csapat mérte össze felkészültségét a gazdaság, a pénzvilág és a vállalkozások működése területén – és persze játszott egy jót a GTK Aulájában. A csapatok a következő iskolákból érkeztek: Műszaki Iskola Ada, Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola (Zenta), Egészségügyi Középiskola Zenta, Bosa Milicevic Közgazdasági Középiskola (Szabadka), Közgazdasági Kereskedelmi Középiskola (Zenta). A zsűri elnöke, Dr. Kovács Péter, a GTK dékánja, a zsűri tagjai Dr. Tápai István, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatóhelyettese, Maróti Tiborné, a Budapest Bank hódmezővásárhelyi fiókjának vezetője és Bodó Márta játékvezető segítségével izgalmas és fordulatos vetélkedőt izgulhatott végig a közönség.

A változatos feladatok és a „szétlövés” után a zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola diákjai, az Atomcsibék csapat jutott tovább a következő fordulóba. Gratulálunk Szollár Bianka csapatkapitánynak, Molnár Gábor Réka csapatkapitány-helyettesnek, Gubik Fanninak és Bene Balázsnak! Köszönjük a felkészítő tanár, Nagypál Judit munkáját!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események

Rendezvénynaptár *